29/4 -10 "Dagens outfit"

Här får ni dagens outfit :D Tyvärr kan jag inte göra collage (vet ej hur man gör) så dessa bilder får duga ;)
Vi hörs ikväll!! Kram Sunshine


Publicerat: 2010-04-29 @ 08:44:28



27/4 -10 "Tröttmössa"

I lördags så sov jag över hos Nicole, och vi såg Avatar (skitbra!!!) samt gick och la oss runt ett-tiden... Självklart vaknade jag kvart över sju på söndagen, haha ;) På söndagen däremot joggade och powerwalkade (intervall) jag, Nicole och Celine i en timme (!) Det var superduper skönt :D Vi bakade också efter lunch, chokladbollar och röra-ihop kaka med banan... Oj, får inte glömma att jag var på Nicoles lillebrors loppis på söndagen... Jag fyndade sjukt mycket grejer, som jag kan visa er senare i veckan ;) Har inte tillgång till kamera just nu :)

Igår var det som sagt träning, men den gick definitivt inte bra. Uppvärmningen gick bra, men när vi skulle börja med inbollningen fick jag mycket ont (och jag överdriver inte!) i vänstra axeln :( Jag hade ont under hela träningen -.-' Och det värsta är att jag inte vet vad det berodde på :( Fast det är mycket bättre nu :D Efter träningen skulle jag på någon konfirmationsgrej/informationsmöte så jag hade ganska stressigt efter träningen...
Frågan är: Ska jag konfirmera mig eller inte? Vad tycker ni? :)

Idag var det en lång dag i skolan (08:20 - 16:00). Jag läste ut den mest äckliga boken som jag någonsin har läst (kyrkdjävulen heter den ifall ni undrar) :) På NO:on håller vi på med att konstruera en egen ficklampa, vilket är ganska svårt ;) Jag har väldigt mycket läxor just nu -> Svenska, Engelska, NO, Matte, Spanska ja det var nog det x]
Och det värsta är att jag inte kommer att kunna plugga någonting i helgen, för jag ska nämligen till Volleyboll 2000 Mästerskapet!!! Jippi :D

Vad har ni gjort i helgen och idag?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-27 @ 19:39:52



24/4 -10 "Lördag..."

och solsken!! Kan det bli bättre? Veckan som varit har varit rätt stressad med läxor och prov :( Det är därför jag inte har bloggat ;) Men förra helgen såg jag 3 filmer, haha :D 1. Trubbel i Paradiset, 2. Monster samt 3. Farsan!
Första filmen är skitrolig och får fem av fem möjliga solar, tvåan var väldigt hemsk oxh baserad på en sann historia, och trean var jätterolig x] Alla tre rekommenderas starkt ;)

Skolan har varit mycket tråkig, med alla tusen läxor och ett matteprov i onsdags om algebra -.-'

Helgen blir nog ganska lugn, för idag ska jag träffa en kompis och imorgon kommer jag förmodligen plugga hos mormor :)

Vad ska ni göra idag?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-24 @ 08:43:19



21/4 -10 "Veckan som gått..."

har varit hektisk! Massor med läxor, samt matteprov idag. Det var det där dumma provet som gjorde att jag inte kunde blogga :( Men nu är jag back on track ;) Har inte så jättemycket att säga, eftersom jag har brist på fantasi :D

Bloggandet blir som vanligt imorgon ;) Två tips på bloggar : http://byklara.blogg.se/ och http://nicoleslife.blogg.se/
De är asgrymma!!

Vad har ni gjort hittills i veckan?

Kram Sunshine

Publicerat: 2010-04-21 @ 20:21:11



16/4 -10 "TGIF: Thank god it's friday!"

Bloggandet denna vecka var väl inte bland de bästa, men som sagt så har jag i princip pluggat matte varje dag :D
Jag kommer blogga om veckan imorgon istället... är väldigt trött nu :(

Idag hade jag träning som gick rätt bra faktiskt ;) Innan så var jag, Linnea och Lena och kollade på skor... Det var jättekul, och jag tänkte visa er foton på mina skor :)

Om en liten stund, ska jag hoppa i bingen för att vara så pigg som möjligt inför pluggandet imorgon ;)
Ni får ha en underbar fredag allihopa!!

Vad har ni gjort idag/ikväll?

Kram Sunshine


Publicerat: 2010-04-16 @ 22:41:36



11/4 -10 "Solsken"

Solen skiner och det är blå himmel...kan det bli bättre? :) Fattas bara en glass i handen och landet :D
Just nu sitter jag hemma hos mormor, och vi ska äta Wok om några minuter. Jag har varit hemma hos henne från lunch, och jag är så himla glad! Idag har jag hunnit med svenskan(okej, det tog 2 till 3 timmar att göra bokrecensionen men men), engelskan, SO:on, och mer än halva matten :) Och nästan alltin ska lämnas in på onsdag ;) Men med tanke på att vi har matteprov den 21 april, samt SOprov den 26 april, så har jag ju det att plugga på :D Inte för att man längtar direkt ;)
Denna vecka kommer jag knappt att blogga alls, på grund av alla läxorna (dock är jag klar med typ alla) och proven!! Såfort det är klart blir det mer bloggande x]

Vi hörs nog senare ikväll :)

Vad har ni gjort denna härligt soliga dag? :D

Kram Sunshine

 

Publicerat: 2010-04-11 @ 19:01:40



10/4 -10 "Strålande humör"

Vaknade helt utvilad runt 10:30, och var supernöjd ;) Sedan efter fruksten och damsugningen, så loggade jag in på min mammas dator, och såg att jag hade vunnit på Lienes blogg:http://lienes.blogg.se/category/tips.html!!!
Blev superduper glad :) Har nästan alltid varit med i tävlingar, och aldrig vunnit. Och nu har jag det :D
Fast frågan är.. vilken ring ska jag välja? I-landsproblem, men men ;)

Såhär känner jag mig just nu x)

Känslan är obeskrivlig!!

Idag ska jag fira min storasyster Linnea (http://nneahs.blogg.se/) som fyllde 16 år igår, samt min lillebor Calle som fyllde 6 år i onsdags :) Vi ska fira med nästan hela tjocka släkten :D Det blir lite god mat och smaskig tårta ;)
Sedan ska jag kolla med någon kompis om vi kan gå och se Avatar 3D på bio... Har fortfarande inte sett den ;)

Har ni sett den? Vad tyckte ni om den - bra, dålig eller helt okej? :)

Vad ska ni göra idag?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-10 @ 14:15:40



9/4 -10 "Trist med en grå dag, bäst att lysa upp den"

Idag som ni alla vet, så är ju vädret trist och grått... Men en sak som i alla fall lyser upp min dag, är att min storasyster Linnea fyller 16 hela år!! Grattis grattis :)

Just nu sitter jag hos min mormor, som jag har varit hos sedan lunchtid ;) Jag har pluggat lite, men tog sedan en paus :) Tyvärr finns det inte så mycket att göra denna dag... Om jag får tag på en kamera och sladd till datorn, kommer jag ta bild på de saker jag köpte igår x]

Ikväll ska vi äta Wok som min styvbrorsa och min styvpappa ska laga :) Hoppas det går bra för dem ;)
Senare efter maten, måste jag verkligen städa mitt rum ;) Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag, om inte värre!! Igår så fixade jag och mamma med spegeln till mitt sminkbord :) Klockan var runt 22:30, så båda vi var jättetrötta och jättegnälliga... Men till slut vart det klart! Nu gäller det bara att få en lampa dit, och fixa dit med sminket och kläderna i de stora lådorna :)

Vi hörs ikväll alla sötnosar!

Kram Sunshine

Publicerat: 2010-04-09 @ 17:08:51



8/4 -10 "Härligt"

Jag har fortfarande lite bloggtorka, men ville bara slänga in en liten hälsning ;)

Om gårdagen kommer jag att skriva ett ordentligt inlägg, men idag tänker jag bara skriva lite kort :)
Idag så var jag bara hemma, för att passa mina småsyskon, men gick också en halvtimmes promenad med hundarna! Njöt väldigt mycket av att vara ute i solen x) Hoppas att det fortsätter att vara så, resten av veckan ;)

Ikväll ska jag städa mitt rum, för det ser ut som ett bombnedslag... Fast jag behöver lite hjälp av mamma, eftersom vi också ska gå igenom garderoben :D Jag kommer nog inte uppdatera mer ikväll, kanske kanske inte ;) Vad ska ni göra ikväll? Kolla på TV?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-08 @ 19:35:42



7/4 -10 "Bloggtorka"

Idag var jag, mina småsyskons farmor och min kusin inne i stan :) Jag hittade massor av saker, som jag tänkte lägga upp på bloggen imorgon :) Har lite bloggtorka nämligen, brist på fantasi ;) Men I'm back in business, imorgon eller när jag har något roligt att skriva :)

Kram Sunshine

Godnatt och dröm söta drömmar!!

Publicerat: 2010-04-07 @ 20:59:11



5/4 -10 "Suck..."

när snön äntligen försvann, och det blev varmt igen då ska det börja snöa också!! En grej till som får mig på sämre humör, är att jag igår hade cirka 38 grader feber.. Det var därför jag inte bloggade igår ;)

Idag har jag inte gjort jättemycket. Jag har hållt min lillebror sällskap, då han har målat i tusentals olika målarböcker :) Det var faktiskt rätt kul x] Fast jag är fortfarande sjuk :(


Vad ska ni göra denna kalla dag?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-05 @ 13:47:44



3/4 -10 "Glad Påsk!"

Glad påsk på er alla :) Hoppas att ni får en jättehärlig lördag, med massor av värme ute och mycket godis ;)

Gårdagen var väldigt slapp, med dator samt teve :) Jag fixade så att både Calle och Vickan kunde bada, och bli rena och fina, haha x) Alltså ärligt talat, så hade jag pisstråkigt igår ;) Fast datorn räddade nog mig :)

Idag, kom min moster och kusin på besök, så vi åt påsklunch med dem. Till förrätt hade Micke gjort någon slags laxröra med tunnbrödrulle, till varmrätt åt vi återigen lax (som var typ i ångugn), och sist men inte minst så åt vi små tårtor som påminner väldigt mycket om prinsesstårta fast i miniformat :) Och förstås min berömda röra-ihop kaka med jordgubbar ;) Vad åt ni till påsklunch? Åt ni den klassiska eller gjorde ni lite annan god mat?

Senare satt jag och min kusin och snackade hur länge somhelst, innan devar tvungna att åka hem :) Då hängde jag först upp tvätten lite snabbt, innan jag begav mig ut på tomten med Onok ;) Vädret är ju så härligt idag!!! Då tränade jag henne lite i agility, eftersom mamma hade köpt lite enkla agilityhinder ;) Onok var jättebra x] Istället för riktiga pinnar i hindret, hade vi som ett slags rep, så att det inte skulle göra lika ont ;)
Tyvärr hittade jag ingen bra bild på hindrerna på google, eftersom jag glömde att fota :(

Vad har ni gjort idag på påskafton?

Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-03 @ 18:15:33



1/4 -10 "Är med och tävlar"

Jag är med och tävlar på http://lienes.blogg.se/2010/march/tavling-i-samarbeta-med-highstylese.html#comment om en massa snygga ringar :) Var med du också, det blir kul ;)


Kram Sunshine
Publicerat: 2010-04-01 @ 20:25:27



1/4 -10 "Vilket skämt och rösta snälla :)"

1 april, ja vad förknippar man med det? Jo, att man lurar samt luras :) Själv lyckades jag inte lura någon men blev lurad själv, av min kompis Alizia x] Hon ringde mig 08:15, och berättade att vi började 08:20 istället för 09:55! Snacka om att jag fick panik ;) Då började hon asgarva och sa att det var ett skämt :) Först blev jag lite irriterad, men sedan började jag också att skratta x] Blev någon av er lurade/lyckades lura någon annan?

Jag är också med och tävlar på www.nelly.com med min egendesignade bikini :) Jag skulle bli överlycklig om ni skulle vilja rösta på min, men bara om ni vill ;) Jag kanske till och med röstar på eran, om ni röstar på min :)

Min designade bikini på NELLY.COM

                                            Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Är ganska trött, efter att ha bakat pepparkakor sedan 16:45 till och med 19:20 !?! Jag vet att det är påsk, men vi hade ganska mycket deg kvar ;)


Vad har ni gjort idag?

Kram Sunshine

Publicerat: 2010-04-01 @ 20:17:16



RSS 2.0